Palvelut

Toimistotarvikkeet
Laadukkaat tuotteet ja tarvikkeet jokapäiväiseen käyttöön sekä kotiin että toimistoon.
Kirjoitusvälineet, pientarvikkeet, nitojat, lävistäjät, teipit, liimat, mapit, muovit, laatikot, lokerikot, pikahakutelineet ja kalenterit.

Ergonomiatuotteet
Pyrimme tehostamaan ja edistämään työtehokkuutta sekä työmukavuutta. Valikoimastamme löytyy johtavat ergonomiatuotteet: tuolit, hiiret, sähköpöydät, työpistematot, aktivointilaudat ja valaistus.

Kahviotuotteet
Meiltä myös kätevästi kahvit, elintarvikkeet, kertakäyttöastiat, kattaus, kahvinkeittimet ja keittiötarvikkeet suoraan kahvipöytäänne toimitettuna.

 

Saniteetti- ja hygieniatuotteet
Tarjoamme laajan valikoiman eri käsipyyhkeitä, wc-papereita, teollisuuspyyhkeitä sekä annostelijat yllä mainittuihin. Myös pesu- ja puhdistusaineet, siivoustarvikkeet, -välineet sekä roskapussit.

 

Paperit ja tulostus
Kopio- ja tulostuspaperit sekä muut paperitarvikkeet kuten lehtiöt, vihot, viestilaput ja kirjekuoret, helposti kauttamme.

Värikasetit
Meiltä löytyy laaja valikoima värikasetteja lähes kaikkiin tulostimiin ja vaihtoehtoisesti ympäristöystävällinen sekä edullinen Nordic Office -tarvikevärikasetti.

Painatustuotteet
Kauttamme laadukkaat ja näyttävät painatustyöt esim. kyniin, kirjekuoriin, sateenvarjoihin taikka muihin promo-tuotteisiin.

 

Ensiapu
Eri ensiapuasemat, -kaapit ja -laukut, laastarit, silmänhuuhtelu. Kaikki mitä kaipaat vahingon sattuessa.

Toimitukset
Tarjoamme nopeat toimitukset ja käytetyt värikasetti- noudot.

Hyllytykset
Hyllytyspalvelu säästää asiakkaalle aikaa, ja ei joudu huolehtimaan että löytyykö tavaraa hyllystä.